Το τσαμπί

Το τσαμπί
Μια παρομοίωση για την ομάδα των Διαιτητών

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Κύπελλο Παίδων στο Χαριλάου.

      Οι νέοι συνάδελφοι σε υπηρεσία στους αγώνες του Άρεως.

       

Ο συνάδελφος Γιάννης Μπαχάς.
       Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου ο ακατάβλητος γυμναστής του «Άρη» Θεσσαλονίκης Γιώργος Γκαβέζος και οι συνεργάτες του διοργάνωσαν ακόμη ένα «ΧριστουγεννιάτικοΤουρνουά» Πυγμαχίας για τους μικρούς αθλητές του. Με την ευκαιρία της διοργάνωσης και πριν την έναρξη του προγράμματος διεξήχθησαν και οκτώ αγώνες όλων των κατηγοριών. Οι περισσότεροι από τους αγώνες ήταν συναρπαστικοί και αμφίρροποι και ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό. Σε αυτούς είχαν την ευκαιρία να κρίνουν και οι νέοι συνάδελφοι, απόφοιτοι της πρόσφατης Σχολής Διαιτητών-Κριτών. Συμμετείχαν οι Διαιτητές Δημήτρης Παπαδόπουλος, Έλενα Κόντη και Γιάννης Μπαχάς ενώ αξιολόγησε την Κρίση τους ο Διεθνής Διαιτητής Ηλίας Αλμασίδης. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους νέους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα.
Η συνάδελφος Σοφία Παπαποστόλου.
     Τους επίσημους αγώνες ακολούθησε μια εξαιρετική διοργάνωση που προετοίμασε και εκτέλεσε με απόλυτο επαγγελματισμό γυμναστής του Άρη κύριος Γιώργος Γκαβέζος, με συμμετοχή δεκατριών ομάδων και εξήντα οκτώ αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Τους αγώνες των μικρών πυγμάχων διεύθυναν οι έμπειροι συνάδελφοι Σοφία Παπαποστόλου και Κώστας Πασχαλέρης με ιδιαίτερη ευαισθησία και μέριμνα για την ασφάλεια των αθλητών. Το μέλλον της Ελληνικής Πυγμαχίας έδωσε ένα βροντερό παρών στους συγκεκριμένους αγώνες καθώς έλαβαν μέρος σε αυτούς παίδες και κορασίδες από ηλικία έξι έως δώδεκα ετών. Στόχος αυτών των αγώνων ήταν η αναβάθμιση και η ανάπτυξη της Πυγμαχίας ως άθλημα σε μικρές ηλικίες παιδιών. Η Πυγμαχία η όποια είναι ένα αρχαίο Ολυμπιακό άθλημα και μητέρα όλων των μαχητικών αθλημάτων είναι αρκετά παρεξηγημένο στο Ελληνικό φίλαθλο κοινό λόγο της μικρής του προβολής, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια προκατάληψη για το συγκεκριμένο άθλημα.
Ο Γιώργος Γκαβέζος με την ομάδα του.
      Α.Σ "ΑΡΗΣ" έχει ως σκοπό την διαφήμιση της Πυγμαχίας σε μικρές ηλικίες παιδιών μιας και είναι ο μόνος σύλλογος στην Θεσσαλονίκη ο όποιος καλλιεργεί συστηματικά και μεθοδικά ακαδημίες μικρών παιδιών με την σωστή εκγύμναση και διαπαιδαγώγηση από πτυχιούχους γυμναστές των ΤΕΦΑΑ και αναγνωρισμένους προπονητές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας (Α.Ι.Β.Α). Ο υπεύθυνος της παιδικής ακαδημίας του ΑΡΗ, Γκαβεζος Γιώργος (Τ.Ε.Φ.Α.Α -1 STAR A.I.B.A)έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο των μικρών πυγμάχων και δεσμεύτηκε για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις για την ανάπτυξη της Πυγμαχίας στις μικρές ηλικίες.
Ο