Το τσαμπί

Το τσαμπί
Μια παρομοίωση για την ομάδα των Διαιτητών

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ένας "Γαλαξίας αστέρων" η Ελληνική Πυγμαχία.



Επιτυχίες των Ελλήνων Διαιτητών και Προπονητών.

Μπουγιούκας Ευάγγελος
Πουταχίδης Νίκος.
         Με τρία αστέρια πλέον στις «επωμίδες» τους γύρισαν από την πόλη Assisi της Ιταλίας οι Διαιτητές-Κριτές Βαγγέλης Μπουγιούκας και Νίκος Πουταχίδης. Οι συνάδελφοι, που βρίσκονται στην κορυφή της Ελληνικής Διαιτησίας Πυγμαχίας εδώ και πολλά χρόνια, υπηρετώντας στις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις Πυγμαχίας σε όλον τον κόσμο, εκρίθησαν άξιοι να λάβουν το τρίτο αστέρι που τους δίνει τη δυνατότητα να διευθύνουν και αγώνες επαγγελματικού μποξ. Ο Φορέας μας, τους στέλνει τα θερμά συγχαρητήρια, εκ μέρους όλων των μελών του, και τους εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία τους.
Οι Έλληνες προπονητές 3 αστέρων.
         Μαζί με τους Διαιτητές και δύο άλλοι συνάδελφοι, ως πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής αυτή τη φορά, οι προπονητές Σταύρος Καλαμάρας (του «Εθνικού» Κοζάνης) και ο Αλέξανδρος Τσανικίδης (προπονητής του «Αλέξανδρου» Αχαρνών) έλαβαν την ανάλογη διάκριση καθώς τους απενεμήθη το τρίτο αστέρι της Α.Ι.Β.Α., που τους επιτρέπει να ασκούν το λειτούργημα του προπονητή και στην επαγγελματική Πυγμαχία (για αγώνες έως πέντε γύρους). Οι τίτλοι που έλαβαν, αναλυτικά είναι:
      1.. A.O.B., A.I.B.A. Open Boxing.
      2. W.S.B., World Series Boxing (5 γύρων).
      3. A.P.B., A.I.B.A. Professional Boxing.
        Οι αθλητές των δύο προπονητών του «Εθνικού» Κοζάνης και του «Αλέξανδρου» Αχαρνών  είχαν μια πολύ καλή παρουσία στο πρόσφατο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Ελευθερούπολη Καβάλας (24-27/10/2014). Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.) ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση για την διεθνή επιτυχία των Ελλήνων Διαιτητών και Προπονητών κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και το κοινό υποδέχθηκε την είδηση με ενθουσιασμό και περηφάνια. Τιμή για το άθλημα της Πυγμαχίας αλλά και για τον κλάδο των Γυμναστών. Καλή σταδιοδρομία με νέες επιτυχίες.