Συμμετέχουμε στην Έκθεση «Γαστρονομική Ελλάδα: σύντηξη ιδεών, ανθρώπων και υλικών»
“Φτιάχνουν
οι Έλληνες κοινότητες και ιστορία οι
παρέες. Τα “τραπεζώματα” των Διαιτητών
του μποξ”
Από δείπνο που παρέθεσε η Ομοσπονδία στην Περαία |
"Η
Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 1980 (και
έκτοτε) εκπαίδευσε και απέδωσε στο
άθλημα της Πυγμαχίας, πολλούς
άνδρες και γυναίκες Διαιτητές και Κριτές
Πυγμαχίας. Για αρκετά χρόνια, οι
Διασυλλογικοί αγώνες και τα Πανελλήνια
Πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα (στη
Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Λάρισα,
Αμφιλοχία, Γιάννενα, Ελευθερούπολη,
και αλλού) και οι Σχολές και τα Σεμινάρια
αποτελούσαν μια θαυμάσια ευκαιρία για
σύσφιξη των σχέσεων τους, για ανταλλαγή
απόψεων και για κριτική για τους
πάντες και τα πάντα. Φυσικά και οι
διάφορες ευκαιρίες για “γλέντι” με
την αφορμή του αρραβώνα, του γάμου, των
βαφτισίων ή άλλων γεγονότων της ζωής
των συναδέλφων, αξιοποιήθηκαν αναλόγως.
Δείπνο που παρέθεσε η Ε.Ο.Π. στην Πάτρα |
Σχετικά
τώρα με την Έκθεση: Ο
Δήμος
Θεσσαλονίκης,
η Αμερικανική
Γεωργική Σχολή και
το Κολέγιο
Περρωτής
στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για
την εξακρίβωση της γαστρονομικής
ταυτότητας της πόλης μας απευθύνουν
ανοιχτή πρόσκληση στους Θεσσαλονικείς
να μοιραστούν μαζί τους προσωπικές τους
φωτογραφίες και ιστορίες από εστιατόρια,
ταβέρνες, ουζερί και κέντρα διασκέδασης,
όπου έτρωγαν και διασκέδαζαν με φίλους
ή συγγενείς.
Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς στην Καλαμαριά |
Το
υλικό που θα συγκεντρώθηκε
θα εκτεθεί στις 8, 9 και 10 Μαΐου στην
Σπουδαστική Εστία "Αλίκη Περρωτή"
στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή,
στα πλαίσια της τριήμερης εκδήλωσης
«Food, Taste Camp and Society» που διοργανώνει
κάθε χρόνο το Κολέγιο Περρωτής και
που φέτος θα έχει ειδικότερο τίτλο
«Γαστρονομική Ελλάδα: σύντηξη ιδεών,
ανθρώπων και υλικών». Στην συνέχεια,
η έκθεση αυτή θα μεταφερθεί για δεκαπέντε
ημέρες στο φουαγιέ του Δημαρχιακού
Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
"Μέρα Μαγιού" την Κυριακή. Να πάμε!!! |
Συνάδελφοι,
σας καλούμε να επισκεφθείτε την Έκθεση
και με την ευκαιρία να βγούμε κάπου εκεί
κοντά (στην Περαία ίσως;) για
φαγητό και κουβέντα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου